ImInTrance Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Siema , chciałbym moje szczęście zachęcić do wspólnych wycieczek na rowerze ;d Ona sama jeździ bardzo rekreacyjnie , wiec nie chce ją zniechęcić ciężkimi trasami. Bardziej chodzi o widoczki , spędzenie razem dnia. Czy możecie coś polecić z okolic katowic , albo miejsca żeby podjechać pociągiem np. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja swoją zabrałem do jury. Parę stacji i np w poraju maslonskie wysiąść i pojezdzic. Lasy bez większych gorek, troche ścieżek rowerowych, a jak już ulica to gładko i ruch niewielki. Przynajmniej w porównaniu do tego w okolicach gliwic :-) Moja była zachwycona :-) Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Popieram kolegę Jura jest idealna na wycieczki rowerowe, możecie sobie na przykład przejechać na kilka zamków z Szlaku Orlich Gniazd jeżeli nie znasz lubie nie wiesz czy warto to polecam np. zamek Bobolice który jest przepiękny. Fotki na mojej stronie http://tourbike.eu/index.php?page=3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nie bede oryginalny i tez polece Ci jure. Tylko zaplanuj trase zeby nie bylo wielu stromych podjazdow. Jak dobierzesz trase to bedzie zachwycona. Ja 5-letniego syna zabieram na jure i jest wniebowziety. I radzi sobie, wiec Twoja luba tez spokojnie da rade. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Dzięki za propozycję coś jeszcze ciekawego przychodzi wam do głowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simasted Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Może jakieś trasy rowerowe w okolicach Bielska-Białej was zainteresują. Mam kilka turystycznych tras po okolicy, do niektórych zrobiłem nawet proste podręczne mapki rowerowe.Ewentualnie któryś ze szlaków rowerowych w Bielsku-Białej. Zapraszam w nasze okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Podepnę się pod temat, możecie mi podesłać jakieś przykładowe trasy po jurze przy założeniu że podjeżdżam pociągiem (z Gliwic). Chodzi o trasy gdzie będę mógł z rodzinką pojeździć (ja i maluch na foteliku, żona i syn 5 lat). Planuje coś na weekend majowy z ewentualnym noclegiem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ja byłem tutaj http://www.pokojemartynka.pl/ 12 min jazdy rowerem z stacji pkp masłońskie. A jeździłem z przewodnikiem z empiku, ale na miejscu i tak jechaliśmy przed siebie. Gdzie pojedziesz tam ładnie, tylko obierz kurs na zamki w mirowie i bobolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo RafalPolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ascaben Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam, Jak planujecie jakiś rowerowy weekend warto odwiedzić Lublin, a raczej Kozłówkę i Nałęczów. Jedne z Lubelskich hotel ma w tym roku ruszyć z organizacją tego typu wyjazdów. My robiliśmy trasę z Garbowa do Kozłówki i miło ją wspominamy. Warto jest zadzwonić i zapytać się o ofertę bo z tego co rozmawialiśmy brzmiała zachęcająco ( www.hotelbiesiada.pl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.