damianex15 Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 Witam Mam takie pytanie W moim rowerze jest zwykła piasta i w niej mam zwykle łożyska.Czy mógłbym do niej wsadzic łozyska maszynowe i czy trzeba byloby wybijac miski bo mnie juz wkurzajac te zwykle lozyska co chwile sie wysypuja. Wczoraj jechalem i nagle koło sie nie chce krecic niewiem co mam robic czy lepiej sie opaca kupic nowa piaste i przy okazji na wejscie na tarcze bo zbieram na tarcze i hamulce hydrauliczne a ja mam zwykle szczeki. Pozdrawiam z Przemyśla
provid Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 Po pierwsze primo - temat poleci do kosza przeczytaj regulamin Po drugie primo - kup nowe piasty jak masz już zamiar przejść na tarcz lub nowy komplet kół
Mod Team durnykot Napisano 29 Marca 2014 Mod Team Napisano 29 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.