dzidzia Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam, ma może ktoś mapę tras rowerowych w krakowie i okolicach?? zależy mi na mapce lasku wolskiego Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarko Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Polecam ci kupno mapy firmy Compass "Okolice Krakowa", boska (i zupełnie wystarczajaca) dokładność, choć wszystkich ścieżek w Lasku Wolskim nie uświadczysz. Taka skala z wszystkim ścieżkami powinna być za to na mapie miasta. Mapa Krakowa Mapa okolic Krakowa Weź do reki obie mapy i zobacz, która bardziej ci bedzie odpowiadać. Map Compassu szukaj w empikach, siedzibie Compassu, Sklepie Podróznika na ul. Szujskiego lub np. Cyklocentrum (i pewnnie w wielu innych miejscach - w tych powyższych wiem że je dostaniesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Mogę jeszcze polecić mapkę Okolice Krakowa 1:50000 (wydawnictwo ExpressMap). Porównywałem ją z kilkoma innymi i okazała się najlepsza, ma oznaczone szlaki rowerowe i większość istotnych "obiektów" na trasie... z pozytywnych bonusów jest jeszcze to, że jest laminowana, więc na pewno sporo zniesie. Polecam wybrać się do Empiku, jest tam kilka propozycji tego typu map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Po co Ci mapka lasku wolskiego? Jedź i naucz sie go na pamiec:) Rowniez polecam mapke Compassu ta "Okolice Krakowa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Fistach te główne szlaki znam ale te mniejsze już słabo a lubie sobie czasem zaplanować w domu trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Tych mniej głownych i tak nie bedzie:) a lubie sobie czasem zaplanować w domu trasę Jedz dwa 3 razy na żywioł, w lasku wolskim raczej nie zginiesz;p i juz bedziesz mogl planowac jazde:) jakby co to polecam sie na przyszlosc jak nie hccesz sam bladzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_KrK Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Posiadam mapkę lasku wolskiego sprzed kilku lat jest ona czarno biała i są na niej zaznaczone szlaki mapka jest w dobrej skali. Tylko muszę ją odszukać. Link do mapki zamieszczę za niedługo (jak znajdę). A lasek wolski najfajniej jeździ się bez mapki gdy nagle w środku lasu na nowej trasie nie wiesz gdzie jesteś ale gdziekolwiek wyjedziesz to łatwo wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.