blackmx Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jestem posiadaczem roweru Kross V7 i chcialbym zamontowac z przodu hamulec tarczowy,jednak nie mam przystosowanego mocowania i chcialbym sie dowiedziec jak najtaniej przerobic mocowanie zeby mozna bylo zamontowac tarczowke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezos Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Takie rzeczy to tylko w erze <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Najłatwiej byłoby wymienić widelec/amortyzator na inny z mocowaniem na tarczówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmx Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kolo tez odgrywa tutaj jakas role,bo musi miec odpowiednie mocowanie,z tego co wiem na chodzi o piaste,ale nie wiem czy sie nie myle gdyz nie orientuje sie w tym temacie.Wydaje mi sie ze trzeba zmienic cale kolo,zeby mialo odpowiednia piastez mocowaniem do tarczowki,czy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzeba wymienić piaste a co za tym idze także szprychy (muszą być krutsze). A co amora to tylko jest 1 opcja: zmienić na taki co ma przystosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 najtaniej bedzie kupic kolejny rower w hipermarkecie za 299zł z hamulcami tarczowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 moim zdaniem w tym rowerze nie ma co montować tarczówek bo żeby je zamontować to poniesiesz spore koszty pewnie 1/2 ceny roweru Lepiej kub dobre v-ki . Będą lepsze od tanich mechanicznych tarczówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.