Zeke Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Witam, chciałbym kupić rower i znalazłem w swojej okolicy specialized hard rock sport. Chciałem abyście doradzili czy warto. Jego specyfikacja to: Rama Specialized Hardrock Sport Disc 16" (rozmiar dobry dla mnie) Hamulce hydraulika Hayes Sole 160mm Piasty: Przód shimano deore, tył specialized Obręcze specialized Cały osprzet shimano alivio Opony specialized Amor RST Gila T7 120mm Korba Truvativ Zdjęcie poglądowe: Rowerek oczywiście używany, stan wizualny 5/6, techniczny średni, przerzutki do regulacji, i ogólny serwis do zrobienia. Cena jaką powiedział sobie sprzedawca to 1000 zł, jest on tyle wart?
Mod Team Pixon Napisano 28 Marca 2014 Mod Team Napisano 28 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.