maciucius Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Witam Czy ma ktoś do czynienia z tymi kołami? Proszę o wszelkie informacje o tych kołach
wiater Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Jeśli chodzi Ci o koła z radona to obręcze wytrzymałe choć ciężkie, szprychy mogłyby być lepsze (przy mojej wadze 82kg koła lekko pływały na boki na zakrętach i podczas mocnego hamowania), piasty na łożyskach maszynowych - po ponad 3 tysiącach kilometrów kręcą się jak nowe, jedynie musiałem wymienić 2 łożyska w bębenku, który swoją drogą jest bardzo głośny
maciucius Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Jeśli chodzi Ci o koła z radona to obręcze wytrzymałe choć ciężkie, szprychy mogłyby być lepsze (przy mojej wadze 82kg koła lekko pływały na boki na zakrętach i podczas mocnego hamowania), piasty na łożyskach maszynowych - po ponad 3 tysiącach kilometrów kręcą się jak nowe, jedynie musiałem wymienić 2 łożyska w bębenku, który swoją drogą jest bardzo głośny Czyli bez większych obaw mogę kupić? Raczej dobre koła?
wiater Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Czyli bez większych obaw mogę kupić? Raczej dobre koła? Co to znaczy dla Ciebie dobre? Są cięzkie ale w miare wytrzymałe i ze względu na maszyny praktycznie bezobsługowe.
maciucius Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Co to znaczy dla Ciebie dobre? Są cięzkie ale w miare wytrzymałe i ze względu na maszyny praktycznie bezobsługowe. Dobre to znaczy nie awaryjne, takie, które nie pękną zaraz albo nie wysiądą piasty. Z odpowiedzi wynika, że raczej tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.