Skocz do zawartości

[koła] Sun Ringle Inferno

maciucius

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli chodzi Ci o koła z radona to obręcze wytrzymałe choć ciężkie, szprychy mogłyby być lepsze (przy mojej wadze 82kg koła lekko pływały na boki na zakrętach i podczas mocnego hamowania), piasty na łożyskach maszynowych - po ponad 3 tysiącach kilometrów kręcą się jak nowe, jedynie musiałem wymienić 2 łożyska w bębenku, który swoją drogą jest bardzo głośny ;) 

Napisano

Jeśli chodzi Ci o koła z radona to obręcze wytrzymałe choć ciężkie, szprychy mogłyby być lepsze (przy mojej wadze 82kg koła lekko pływały na boki na zakrętach i podczas mocnego hamowania), piasty na łożyskach maszynowych - po ponad 3 tysiącach kilometrów kręcą się jak nowe, jedynie musiałem wymienić 2 łożyska w bębenku, który swoją drogą jest bardzo głośny ;)

Czyli bez większych obaw mogę kupić? Raczej dobre koła?

Napisano

Czyli bez większych obaw mogę kupić? Raczej dobre koła?

Co to znaczy dla Ciebie dobre?

Są cięzkie ale w miare wytrzymałe i ze względu na maszyny praktycznie bezobsługowe. 

Napisano

Co to znaczy dla Ciebie dobre?

Są cięzkie ale w miare wytrzymałe i ze względu na maszyny praktycznie bezobsługowe.

Dobre to znaczy nie awaryjne, takie, które nie pękną zaraz albo nie wysiądą piasty. Z odpowiedzi wynika, że raczej tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...