Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Przewód pasował bedzie ale nakrętka dociskająca to nie mam bladego pojęcia. Ale można dokupić bez problemu jakby co. Ale co ty kombinujesz ? chcesz kupić sprawny hamulec deore i przekładać części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczelnyx Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Najchetniej to bym kupił klamkę Tektro i byłoby po problemie, bo jest połamana i wymaga wymiany. Ale ciężko to znaleźć więc szukam zastępczego rozwiązania, bo reszta hamulca jest sprawna. I albo będę musiał wymieniać całość, albo coś dosztukuję do zacisku Tektro, tylko nie wiem czy sie da... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez naczelnyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ze zdjęcia mogę ci powiedzieć że masz zatłuszczone klocki odnośnie klamki pytaj po sklepach, pewnie mają możliwość zamówienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobsonFR Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Odświeżam temat. Ja dokładnie złamałem tą małą dźwignię w Tektro Draco, którą ściska się w celu użycia hamulca. Czy gdyby chcieć ją samemu wymienić to konieczne jest wybicie tych dwóch srebrnych trzpieni, które osadzone są w tulejach? Czy w ten sposób to się rozmontowuje? No i czy przy tej wymianie konieczne byłoby zlanie oleju z przewodu hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Tak, ale zawsze można ta dźwignie sklepić , skręcić ... zależy jak to się złamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi