Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2014 Przewód pasował bedzie ale nakrętka dociskająca to nie mam bladego pojęcia. Ale można dokupić bez problemu jakby co. Ale co ty kombinujesz ? chcesz kupić sprawny hamulec deore i przekładać części ? Cytuj
naczelnyx Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Najchetniej to bym kupił klamkę Tektro i byłoby po problemie, bo jest połamana i wymaga wymiany. Ale ciężko to znaleźć więc szukam zastępczego rozwiązania, bo reszta hamulca jest sprawna. I albo będę musiał wymieniać całość, albo coś dosztukuję do zacisku Tektro, tylko nie wiem czy sie da... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez naczelnyx Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2014 Ze zdjęcia mogę ci powiedzieć że masz zatłuszczone klocki odnośnie klamki pytaj po sklepach, pewnie mają możliwość zamówienia . Cytuj
RobsonFR Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Odświeżam temat. Ja dokładnie złamałem tą małą dźwignię w Tektro Draco, którą ściska się w celu użycia hamulca. Czy gdyby chcieć ją samemu wymienić to konieczne jest wybicie tych dwóch srebrnych trzpieni, które osadzone są w tulejach? Czy w ten sposób to się rozmontowuje? No i czy przy tej wymianie konieczne byłoby zlanie oleju z przewodu hamulca? Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Napisano 22 Maja 2014 Tak, ale zawsze można ta dźwignie sklepić , skręcić ... zależy jak to się złamało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi