WAK Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Kupuję rower. Być może Jamis Beatnik, być może Kross Noru. Zamierzam kupiony rower nieco pomodyfikować. Zupełnie nie myślałem o bagażniku, traktując go jako balast - w razie czego jest przecież torba lub plecak na cięższe rzeczy. Ale jak zobaczyłem ten, a w zasadzie te bagażniki - bo jest przedni i tylny: http://bikepark.com.pl/sklep/projekty/csepel-cargo, to zacząłem zmieniać zdanie. Bo są one strasznie minimalistyczne w formie. A to mi się podoba. Same w sobie są ładne. Na Allegro znalazłem na razie tylko tylny, szukam przedniego. I zastanawiam się - potrzebne mi to, czy nie... Kupić, czy nie? Sakw raczej do tego nie przymocuję, ale też nie zamierzam. Rowerem będę głównie jeździł za poznającym uroki jazdy na rowerze z biegami ośmiolatkiem, samotne dłuższe wyprawy - ale wciąż miejskie - podejmując nieczęsto. Więc generalnie nie będą to dalekie wyprawy. Plecak czy bagażnik i coś na niego (no właśnie, co?). Pytanie do użytkowników rowerów miejskich - uzyteczne toto ;-). I co użyteczniejsze - przedni, czy tylni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublet Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja też szukam przedniego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.