BGee Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam bardzo serdecznie Tak jak w temacie, jestem tu nowy i chciałem zacząć jeździć na rowerze szosowym i nie wiem jaki dobry będzie na początek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jak Ci się podoba, jaki masz kapitał na rower? Czy musi być nowy czy używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BGee Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dokładnie sam nie wiem, jak szukałem jakiś to licytacje są za 200 zł to taki mogę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Sensownej szosy za 200 nie znajdziesz. Singla od Csepela tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Za 200 PLN to kupisz sobie tylko kłopoty i studnię wydatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 mógłbyś np na początek za 200 zł kupić kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Szukaj sobie szosy za przynajmniej 500 pln. Jeśli chciałbyś singla to koszty są mniejsze niż przy szosie. Nowego roweru "nie kupisz" za 200pln. (za chyba 250 były w realu czy czymś podobnym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbor Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Do 200 zł nie będzie łatwo cos znaleźć. Dołóż jeszcze raz tyle i wtedy. W zeszłym roku sam kupilem Peugeota z 1979 za kwotę trochę wyższa niż podajesz. Oprócz wymiany opon, dentek, linek hamulcowych i pancerzy nie zanotowałem innych wydatków. Nic nie piszczy, skrzypi czy trzeszczy. 3000 kilometr juz zrobiony pod moim kierownictwem i nie narzekam. Jeśli chcesz mieć pewność ze kupywany rower będzie Ci służył - kup cos sprawdzonego i młodszego. Jeśli chcesz mieć satysfakcję z dlubania przy rowerku, weź ze mnie przykład i sproboj zabawy - bo to powinno być priorytetem z obcowania z rowerami. Z samej jazdy jak i z własnoręcznego serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.