Zefirowaty Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Witam, planuje zakup licznika na rower i mam takie pytanie czy można je przekładać między rowerami?Na tym filmiku jest chyba jakiś klej czy coś na tym uchwycie? https://www.youtube.com/watch?v=dFjM1ePpgDkWie ktoś może co to i czy zostawia ślady jak sie ściągnie? No i czy przełożenie jest wogóle możliwe? Z tego co poczytałem to wynika że liczniki z firmy Sigma są dobrej jakości, model SIGMA SPORT BC 12.12 będzie dobry na początek? (zalezy mi na temperaturze) Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Michaster Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Ja mam przyczepiony licznik tylko gumkami sciagajacymi, nie przyklejalem do roweru. Moge w kazdej chwili go zdjac,przelozyc. Pewnie ,ze bedzie dobry.
cervandes Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 A nie prościej kupić podstawkę pod licznik na drugi rower?! Mieć na obu założone i tylko sam licznik przepinać z roweru na rower?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.