Krzysiek97 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam. Na moim strychu od dawna stoi rower tylko nie mam pojęcia co to za rower (strasznie mnie to nurtuję) !!! Czy to jest kolarzówka ? przełajówka ? Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasaj Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 trekking/cross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 trekknig, sądząc po komponentach, niezbyt wysokiej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A widziałeś kiedyś szosę/przełaj? Czy to współczesne czy starsze, ten rower to zwykły trek i jak dla mnie nie wygląda na nic szałowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 27 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Toż to zwykły treking. Po ogarnięciu całkiem spoko rowerek, pewnie jeszcze pośmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.