Kowal191089 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Witam, Rowery wybrane, Kand Elite Pro wersja męska i damska. Teraz pora na pomysł jak je przechowywać w mieszkaniu... Jaki wieszak możecie polecić aby na jednym zmieścił się zarówno męski jak i damski trekk? Wolałbym aby można je było powiesić w pozycji "do jazdy", mam nad nieużywanym łóżkiem trochę miejsca i chciałbym aby rowerki tam sobie wisiały (stąd pozycja "do jazdy" a nie kołami do góry). Co wybrać?
Baltazaros Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 www.cycloc.pl drogie ale swietnie sie prezentuja
Kowal191089 Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 To prawda, ale cena stanowczo za duża. Szukam czegoś do 70zł
Mod Team michuuu Napisano 26 Marca 2014 Mod Team Napisano 26 Marca 2014 mam nad nieużywanym łóżkiem trochę miejsca A jak błotko kapnie na głowę lub przeszkodzi w w damsko męskich igrzyskach?
Kowal191089 Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 A jak błotko kapnie na głowę lub przeszkodzi w w damsko męskich igrzyskach? Nad sypialnią bym ich nie powiesił W osobnym pokoju, który trochę traktujemy jako magazynek stoi sobie stare łóżko tak w razie nagłego zlotu znajomych na noc, stąd nad nim chcemy powiesić rowerki bo gdzie indziej niestety miejsca w bloku nie mamy, a do piwnicy na pewno nie będę ryzykował...
Baikal Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 ja jestem za uchwytami tego typu: http://allegro.pl/euro-wieszak-na-rower-rowerowy-roweru-uchwyt-inox-i4058078506.html u mnie wiszą 4 rowerki ale w garażu jedyny minus to uwalone ściany - ale to garaż więc nie bardzo na to zwracam uwagę na 2 rowery - wypadało by tez mieć zabezpieczenie jakieś - może naklejkę ścienną fajną - na wysokości pedałów http://allegro.pl/wieszak-na-rower-2-rowery-uchwyt-hak-space-duo-50-i4068713519.html miałem tez kiedyś windę ale szybko sprzedałem rozwiązanie nie dla mnie _____ szukając w google grafika jest również sporo ciekawych rozwiązań - tylko nie zawsze tanich
Kowal191089 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Zmieniła się koncepcja. Rowery jednak będą wisiały obok siebie. Wypatrzyłem coś takiego: http://allegro.pl/g53-wieszak-uchwyt-rowerowy-na-rower-scienny-i4052780314.html Prosiłbym o ocenę najlepiej kogoś kto taki wieszak posiada - jak się sprawuje? Czy nie uszkodzi on koła roweru? Rower wisi na nim w miarę stabilnie?
sztopi17 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Krótko i na temat Zalety -rowery zajmują mało miejsca ( warto wieszać je na odwrót tzn. jeden kołem przednim w góre , drugi do dołu ) -prosty montaż -rowery wiszą stabilnie (cieżka holenderka) Minusy -ja swoje kupiłem w Castoramie i śruby montażowe musiałem kupiłć większe -słabo to wygląda na ścianie w mieszkaniu ( ja swoje przerobiłem dokładając bejcowaną deskę pod spód , ładniej to wygląda i nie brudzi ściany) -wyrabia się z czasem blokada Mimo wad polecam. Cena adekwatna do produktu. Moim zdaniem lepiej wydać 20 zł na taki wieszak niż 300 a wiadro na ścianie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.