Skocz do zawartości

[rower] Bulls copperhead 3 27,5 2014

slothy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

.Witam! Jestem na kupnie roweru, i zastanawiam się nad tym modelem Bullsa. Czy jest to solidny sprzęt, warty zainteresowania czy szukać czegoś innego. Problem polega też na tym że nie mam możliwosci przymiarki tylko zakup przez neta. Rozmiar 51cm(20cali) lub 56cm(22cale). Nie wiem który wybrać dla siebie. Mam 188 cm wzrostu noga około 91cm. Dziś w sklepie miałem okazję dosiadać KTMa ULTRA 1964 LIMITED 27,5 w rozmiarze 21 cali i był idealny( według producenta jest to 53cm). Niestety cenowo bulls wychodzi mi taniej o 1000pln i jest w sumie na lepszym osprzęcie niż KTM. jaki rozmiar wybrać POMOCY BO SPRAWA PILNA!!!

Napisano · Ukryte przez Fenthin, 28 Marca 2014 - spam
Ukryte przez Fenthin, 28 Marca 2014 - spam

Najtańsze rowery z rabatami do 30% odwiedź stronę ! Najtańsze akcesoria rowerowe tylko u nas !!! ZAPRASZAMY --> http://ulinks.net/87054  <--

Napisano

jestem podobnego wzrostu , myśle że 20 cali to max przy takich rozmiarach , sam ujezdząm 21 calowego 26era , więc myśle że większe koła plus mniejsza rama będzie pasować :)

Napisano

nIE LEPIEJ TEN 22??? Co wogóle sądzicie o tym konkretnym modelu? Proszę o pomoc bo sprawa pilna!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...