lanik Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam. Rowerek a raczej secik zakupiłem w listopadzie zeszłego roku, jak się okazuje full to raczej nie dla mnie i stad powód sprzedaży. Chce wrócić do koła 29cali ht. Na aukcji oferuję zestaw części pochodzący z demontażu roweru GIANT ANTHEM X3 rocznik 2011. Rower zakupiony w całości w lipcu 2011 roku w Czechach www.teamsport.cz przez poprzedniego właściciela(posiadam kartę gwarancyjną i paragon zakupu). Poniżej specyfikacja co wchodzi w zestaw: RAMA Rozmiar L/20" Rama Aluminium wraz z sterami FSA Widelec FOX F100 RL, skok 100mm, rura sterowa OverDrive 1 i 1/8"~1½", oś 15Q Tylny amortyzator FOX RP2 (platforma) KOŁA Obręcze GIANT P-XC2 26’’ Piasty przód GIANT S-XC2 15Q / tył S-XC2 Piasty były założone nowe na obecna chwile maja przebieg niecałe 900km Rama w b. dobrym stanie, ale oczywiście zestaw sprzedaję jako używany więc widoczne są normalne ślady użytkowania i gdzieniegdzie rama ma niewielkie odpryski (brak wgnieceń, pęknięć itp.). Damper trzyma powietrze w zeszłym roku przeszedł gruntowny serwis. Widelec również trzyma powietrze na anodzie brak rys czy zadrapań, wytarć. Część łożysk w zawieszeniu wymieniona(dokładnie 6)reszta była ok. Rower w całości miał przejechane ok 5 tys km przez poprzedniego właściciela ja dołożyłem jak na razie niecałe 900 km. Fajny zestaw zwłaszcza dla kogoś, kto ma zamiar przesiąść się na "fulla" i chce tanim kosztem wejść w posiadanie profesjonalnej ramy z kultowym zawieszeniem MAESTRO wraz z porządną amortyzacją FOXa. Jeśli znajdzie sie chętny na ten secik to niewykluczone że będę sprzedawał cześć osprzętu http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/4422-giant-anthem-x3/?tab=1 Fotki https://plus.google.com/photos/100326153020955037072/albums/5994670875079136113?partnerid=gplp0 Ew. mogę podesłać na e-mail. Kontakt przez pw lub rafal.lankiewicz@gmail.com Bajka cały czas używam wiec przebieg nieznacznie rośnie. Chętnych zapraszam na oględziny i sprawdzenie sprzętu dopóki jest w całości. Cena jaka by mnie interesowała to 2300 zł do rozsądnej negocjacji Pozdrawiam. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 W razie pytań zapraszam na pw a cena jak by mnie interesowała to 2300 zł do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Do zestawu dorzucę suport press fit SM-BB91-41A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Sprawa nieaktualna. Do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.