Skocz do zawartości

[rama] Giant Anthem X3 zestaw-rama,koła,widelec i damper Fox-a

lanik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Rowerek a raczej secik zakupiłem w listopadzie zeszłego roku, jak się okazuje full to raczej nie dla mnie i stad powód sprzedaży. Chce wrócić do koła 29cali ht.

Na aukcji oferuję zestaw części pochodzący z demontażu roweru  GIANT ANTHEM X3 rocznik 2011.

Rower zakupiony w całości  w lipcu 2011 roku w Czechach www.teamsport.cz przez poprzedniego właściciela(posiadam kartę gwarancyjną i paragon zakupu).

Poniżej specyfikacja co wchodzi w zestaw:

RAMA

Rozmiar  L/20"

Rama Aluminium wraz z sterami FSA

Widelec FOX  F100 RL, skok 100mm, rura sterowa OverDrive 1 i 1/8"~1½", oś 15Q

Tylny amortyzator FOX RP2 (platforma)

KOŁA

Obręcze GIANT P-XC2 26’’

Piasty przód GIANT S-XC2  15Q / tył S-XC2

Piasty były założone nowe na obecna chwile maja przebieg niecałe 900km

Rama w b. dobrym stanie, ale oczywiście zestaw sprzedaję jako używany więc widoczne są normalne ślady użytkowania i gdzieniegdzie rama ma niewielkie odpryski (brak wgnieceń, pęknięć itp.).  Damper trzyma powietrze w zeszłym roku przeszedł gruntowny serwis. Widelec również trzyma powietrze na anodzie brak rys czy zadrapań, wytarć. Część łożysk w zawieszeniu wymieniona(dokładnie 6)reszta była ok.

Rower w całości miał przejechane ok 5 tys km przez poprzedniego właściciela ja dołożyłem jak na razie niecałe 900 km.

Fajny zestaw zwłaszcza dla kogoś, kto ma zamiar przesiąść się na "fulla" i chce tanim kosztem wejść w posiadanie profesjonalnej ramy z kultowym zawieszeniem MAESTRO wraz z porządną amortyzacją FOXa.

Jeśli znajdzie sie chętny na ten secik to niewykluczone że będę sprzedawał cześć osprzętu 

http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/4422-giant-anthem-x3/?tab=1

Fotki https://plus.google.com/photos/100326153020955037072/albums/5994670875079136113?partnerid=gplp0 

Ew. mogę podesłać na e-mail. Kontakt przez pw lub rafal.lankiewicz@gmail.com

Bajka cały czas używam wiec przebieg nieznacznie rośnie. Chętnych zapraszam na oględziny i sprawdzenie sprzętu dopóki jest w całości.

Cena jaka by mnie interesowała to 2300 zł do rozsądnej negocjacji 

Pozdrawiam. R

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...