chsklika Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam, Zwracam sie w tym temacie bardziej do pracownikow sklepu Decathlon. Natomiast wszystkie komentarze sa mile widziane! Chciałbym zwrócić rower RockRider 5.1. Od daty zakupu nie minęło 30 dni. Mam paragon, a rower nie jest praktycznie używany (mam innego RockRidera w użytkowaniu). Jak wyglada kwestia zwrotu roweru? Na co zwrocic uwage? Zwracam bo sie rozmyslilem i mam do tego prawo. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 a rower nie jest praktycznie nie jest praktycznie brzmi jakby był używany, ale jesteś w stanie to ukryć... w stacjonarnym sklepie możesz zwrócić nieużywany do 30 dni http://www.decathlon.pl/co-nas-wyroznia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jeśli rower nie jest ubrudzony/nie widać śladów użytkowania - nie ma problemu żeby rower zwrócić. Decathlon jest bardzo pro kliencki, dlatego przyjmują zwroty bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnnyZuberek Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wyrób ich kartę, a będziesz miał nawet 90 dni na zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chsklika Napisano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dziękuje wszystkim za pomocne odpowiedzi! Udało sie zwrócić rower bez najmniejszego problemu:-) Temat do zamknięcia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.