Skocz do zawartości
  • 0

Szukam roweru

Gość XYZ

Pytanie

Napisano

Witam serdecznie! :) Przejdę od razu do rzeczy, szukam roweru górskiego:,

-mam 182 cm wzrostu i mały dylemat czy 18" rama nie będzie za mała? Co polecacie? Rower traktuje jak szosówkę tj dosyć wysoko siodełko, ale nie moge pozwolić sobie na taki rower bo lubie czasami wyjechac poza miasto,
-zalezy mi na przełożeniu 3x9, blokowanemu amortyzatorowi z manetki, o skoku nie większym niż 100mm,,

-zastanawiam się nad rowerem z hamulcami tarczowymi hydraulicznymi, czy znajde coś do max 1600 zł (za cały rower), czy mogę sobie odpuścic i szukać roweru z klasycznymi V-brake ale lepszej klasy?
-Jakie marki polecacie? Ja byłem zwolennikiem Kross'a a6 ale niestety komuś sie kleiły ręce i długo sie nie nacieszyłem,

-Jeśli macie jakies sugestie, to bardzo proszę, może jakies konkretne rowery? No i kwestia kolorystki, wiem, to nie wszystko ale musze sie czuć zadowolony (coś z czerwonego, czarnego matu, jak najmniej różnorakich odcieni, zwykle preferuję bez wszystkich kolorów tęczy, więc eśli macie coś na sprzedaż to to jest miejsce aby rzucić jakieś propozycje. Pozdrawiam i dziękuję! :D

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...