qrczakzul Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam, kupiłem dzisiaj dętki z Rubeny i trochę się zdziwiłem, bowiem moim oczom ukazał się taki widok: Ring i plastikowa nakrętka były w osobno zapakowanym woreczku. Aż mnie coś bierze, że cepom z fabryki nie chciało się tego wkręcić w celu nienarażania nowej dętki na uszkodzenie... Sklep przyjmie reklamację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinBB Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Powinien przyjąć,ale licz się z tym zę na 90% wszystkie dętki wyglądają tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To niech wybierze sobie nową przy sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Okazało się, że w fabryce nie odkręcili wentyla. Sprzedawca zagwarantował, że nie będzie dziury, wierzę mu, bo napompowaniu wygląda dobrze. Ale Rubeny już nigdy nie kupię, dziura w nowej dętce w miejscu łączenia. Lepiej dać dychę więcej i mieć coś porządnego Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 27 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jakby nie patrzył wszystko po taniości klepią. Proponuję zrezygnować z dętek na rzecz ust albo mleczka. Zupełnie nowa jakość jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A ja miałem Rubenę która od leżenia jako zapasowa pękła na zgięciu i wyszło to dopiero w trasie. Dobrze że miałem łatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 A mnie spotkała z dętka Rubena taka oto przygoda, powietrze zeszło z koła w ciągu 1 sekundy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.