coalthar Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam. Na początku przygody z forum chciałbym się przywitać. Mam Panowie i Panie do Was pytanie. Mogę dostać rower- Kuwahara Ohio. Rower jest w stanie słabym- tzn na pewno linki, siedzenie, pedały, hamulce do wymiany. Tylni amortyzator działa na sztywno(tzn w sumie nie działa:)). Firma zajmująca się naprawą rowerów wyceniła wstępnie naprawę na 690zł -Amortyzator 400zł -stery 20zł-hamulce 60zł-linki i pancerze 30zł-siodło 40zł-klamki hamulców 40zł -przegląd rozszerzony 100zł Gdyby nie ten amortyzator cena jeszcze przystępna. Warte są coś te rowery Kuwahara? Rocznik gdzieś pewnie koło 90. Przerzutki shimano exage. Warto bawić się w remonty czy coś kupić innego? Rower potrzebny na weekendowe krótkie wypady. Trochę lasu, trochę szosy. Dla podglądu dodaje zdj- może ktoś coś więcej powie o tym rowerze- informacji za bardzo nie mogę znaleźć- rower przywieziony kilka lat temu z Francji. Proszę o pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.