coalthar Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Witam. Na początku przygody z forum chciałbym się przywitać. Mam Panowie i Panie do Was pytanie. Mogę dostać rower- Kuwahara Ohio. Rower jest w stanie słabym- tzn na pewno linki, siedzenie, pedały, hamulce do wymiany. Tylni amortyzator działa na sztywno(tzn w sumie nie działa:)). Firma zajmująca się naprawą rowerów wyceniła wstępnie naprawę na 690zł -Amortyzator 400zł -stery 20zł-hamulce 60zł-linki i pancerze 30zł-siodło 40zł-klamki hamulców 40zł -przegląd rozszerzony 100zł Gdyby nie ten amortyzator cena jeszcze przystępna. Warte są coś te rowery Kuwahara? Rocznik gdzieś pewnie koło 90. Przerzutki shimano exage. Warto bawić się w remonty czy coś kupić innego? Rower potrzebny na weekendowe krótkie wypady. Trochę lasu, trochę szosy. Dla podglądu dodaje zdj- może ktoś coś więcej powie o tym rowerze- informacji za bardzo nie mogę znaleźć- rower przywieziony kilka lat temu z Francji. Proszę o pomoc i pozdrawiam
Mod Team durnykot Napisano 24 Marca 2014 Mod Team Napisano 24 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.