Skocz do zawartości
  • 0

Noname'y od Krossa- warto?

Gość kamikadze2014

Pytanie

Gość kamikadze2014
Napisano

witam!

przymierzam sie od paru tyg do zakupu 'budzetowego' roweru. Mega wymagajacy nie jestem (poprzednie 2 'decathlony' spokojnie starczyły). Wiadomo jednak ze jesli w podobnej cenie mam zapłacic za lepszy/ trwalszy osprzęt (wiem, cudów nie będzie) to chciałbym w to celowac. 

generalnie zainteresowały mnie mniej znane budzetówki zaznaczone w tagach. Kands, lazaro, kross, arkus - czytałem niezłe opinie biorac pod uwage cena/jakosc. ZNalazłem sporo nonameów ale wyczytałem ze budowane na częsciach Krossa. Czy drodzy forumowicze mozecie cokolwiek o tym powiedziec? Generalnie znalazłem cos takiego: LINK   

Czy warto wydac na to pieniądz? nawet jesli miałbym cos pozniej w nim wymienic. Co ewentualnie polecacie w tych granicach pieniężnych. Moze ktorys kands energy? 

Jeszcze jeden z tych ktore mnie zainteresowały, widze ze firma arkus chyba (?) markeciakiem nie jest: LINK-ARKUS - Daje to radę? 

Generalnie szukałem na forach i odp nie znalazłem. Ogarniętych w temacie bardzo proszę o pomoc- myślę że temat przyda się też innym poszukiwaczom 'solidniejszych' budżetówek :)

pozdrawiam i czekam na odp! 

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...