-
Podobna zawartość
-
- 5 odpowiedzi
- 357 wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 586 wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 951 wyświetleń
-
- 14 odpowiedzi
- 897 wyświetleń
-
[amortyzator przedni] wymiana amortyzatora w rowerze kross soil boost 1.0 2020
Przez kraleoo,
- amortyzator
- santour
- (i 2 więcej)
- 5 odpowiedzi
- 944 wyświetleń
-
Pytanie
Gość kamikadze2014
witam!
przymierzam sie od paru tyg do zakupu 'budzetowego' roweru. Mega wymagajacy nie jestem (poprzednie 2 'decathlony' spokojnie starczyły). Wiadomo jednak ze jesli w podobnej cenie mam zapłacic za lepszy/ trwalszy osprzęt (wiem, cudów nie będzie) to chciałbym w to celowac.
generalnie zainteresowały mnie mniej znane budzetówki zaznaczone w tagach. Kands, lazaro, kross, arkus - czytałem niezłe opinie biorac pod uwage cena/jakosc. ZNalazłem sporo nonameów ale wyczytałem ze budowane na częsciach Krossa. Czy drodzy forumowicze mozecie cokolwiek o tym powiedziec? Generalnie znalazłem cos takiego: LINK
Czy warto wydac na to pieniądz? nawet jesli miałbym cos pozniej w nim wymienic. Co ewentualnie polecacie w tych granicach pieniężnych. Moze ktorys kands energy?
Jeszcze jeden z tych ktore mnie zainteresowały, widze ze firma arkus chyba (?) markeciakiem nie jest: LINK-ARKUS - Daje to radę?
Generalnie szukałem na forach i odp nie znalazłem. Ogarniętych w temacie bardzo proszę o pomoc- myślę że temat przyda się też innym poszukiwaczom 'solidniejszych' budżetówek
pozdrawiam i czekam na odp!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.