Skocz do zawartości

[kask] Gdzie można kupić authora mission?

MarcinN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nareszcie udało mi się zebrać pieniądze na kask, chciałem czuć się bezpiecznie, jako że dopiero zaczynam wybrałem orzecha, a konkretnie model author mission kolor biały. Jendak kiedy przyszło co do czego to nie mogłem go znaleźć w żadnym sklepie, tak więc mam pytanie do ludzi z warszawy gdzie mogę takowy dostać, jeśli nie w kolorze białym to ewentualnie czarnym.

Pozdrawiam.

Napisano

Gdybym go przymierzał to bym go kupił przez neta jeśliby mi się spodobał, ogólnie podoba mi się ze względu na kolor, gdyby mi nie pasował to pozostaje jeszcze KRK orzech ziemny i 661.

Pozdro.

Napisano

jezdzilem w orzechu met'a i bardzo fajna sprawa ... :(

ale mialem rowniez wczoraj przetestowac 2 fulle: 661 i Azonica i powiem szczerze ze to niezly hardcore ... :) tylko kijowo troche z tym ze ledwo co slychac i goraco strasznie :D:P ... polecam dozbierac kasy i zakupic FF :)

Napisano

Tylko, że krk nie mam gdzie przymierzyć, żeby zobaczyć czy nie wyglądam jak idiota ;), Ogór ff nie chce na razie, bo jestem początkującym i w różnych dyscyplinach chce jeździć, poza tym nigdy w kasku nie jeździłem, a w fullu bym pewnie nie wyrobił więc chce się najpierw do orzecha przyzwyczaić. W dodatku i tak do końca wakacji nie staćby mnie było na kask za ponad 300zł podczas kiedy będę najwięcej jeździł. W sumie to i tak chyba zdecyduje się na zakup krk przez neta bo przynajmniej go będę miał.

Pozdrawiam.

P.S. Właśnie lookałem na stronę krk i mają tylko L'ki a mierząc obwód bańki wyszło mi jakieś 55cm czyli rozmiar M, tak więc od razu odpadają również 661'y wszystkie.

Napisano

P.S. Właśnie lookałem na stronę krk i mają tylko L'ki a mierząc obwód bańki wyszło mi jakieś 55cm czyli rozmiar M, tak więc od razu odpadają również 661'y wszystkie.

Ja jak mierzyłem obwód głowy wyszło mi 57 cm, czyli rozmiar M. W sklepie przymierzałem rozmiar L (58-60) i leży jak ulał. Dodam, że to fullface 661. Nie kupuj bez przymierzania.

Pozdrower :- )

• Mod Team
Napisano
Nie kupuj tego!! Sam mam odstaje strasznie !! Jest mało wygodny. Bierz krk wiele osób je chwali

to co nie przymierzales go w sklepie... ?

Kask to nie pedały trzeba zawsze zrobić przymiarke w sklepie, a potem ewentualnie brac w necie identyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...