firefoks Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 (Nie wiem czy to dobry dział-jeśli nie to proszę o przeniesienie) byłem dziś w Auchan po bułki i z ciekawości zaszedłem na dział rowerowy-a tu niezły wypasik;) Oprócz typowych makrokeszy znalazły się sprzęty całkiem niezłe-tzw. "dobre sklepy rowerowe" miewają gorszy badziew. Oczywiście ceny są już powyżej 1000 zł ale maksimum to chyba 1330 zł (za szosówkę). Tak więc była szosówka na sorze/claris, cros, mtb a nawet 29-er.Osprzęt nawet nienajgorszy: alivio, acera, amortyzatory SR z blokadą na manetce (to w 29-erze), hamulce tarczowe shimano, wszystko na kasecie,żadnych wolnobiegów...Szkoda tylko,że ceny nie hipermarketowe
cienkun Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 W piotrze i pawle też były całkiem przyzwoite herculesy i focusy, lecz ceny j.w.
Tadeus Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Świetne okazję można zastać wszędzie. W niektórych miejscach po prostu bardzo uważnie trzeba sprawdzać, czy to nie ściema
Mod Team Maniak Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.