Skocz do zawartości

[rower] Unibike Evolution 2014 - czy korba jest na octalink?

hetman86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki za odpowiedź. Wysłałem maila do Unibike. Jak mi odpiszą to dam znać. Może jeszcze komuś przyda się ta informacja. W takim razie mam jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość dopłaty do wersji z octalinkiem jakbym kupował u autoryzowanego przedstawiciela tej marki? Czy ktoś z was już tak robił i czy gwarancja się nie zmienia w takim przypadku?

Napisano

Odpowiedź Unibika:

"Witam. Wszelkie zmiany w specyfikacji roweru należy ustalać ze sprzedawcą. W modelu Evolution zastosowaliśmy oś suportu na "kwadrat"."

​Tak przy okazji gdyście mieli wybrać pomiędzy Evolutnion, a Flite to warto dopłacić do Flite te 400zł? Evolution wydaje mi się wystarczający z tym, że mam złe wspomnienia z korbą na kwadrat w poprzednim rowerze (Kelly's Quartz 2004). Dlatego lepiej wziąć Flite czy Evolution i wymienić korbę i suport na octalink (właśnie na Acera w tej wersji z octa - nie powinno być dużej dopłaty)?

Napisano

Dlatego lepiej wziąć Flite czy Evolution

Lepiej wziąć Flite,jak masz kasę.W droższym modelu masz lepszy mechanizm korbowy,lepsze hamulce,siodełko,piasty w kołach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...