mitbol Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Witam Mam taki problem, że nie mogę się zalogować na forum, "błędna nazwa użytkownika lub hasło". Hasło odzyskałem i zmieniłem, więc problem tkwi chyba w nazwie użytkownika. Loguję się przy użyciu opcji "facebook" inaczej nie mogę. Nazwa użytkownika to wyświetlany nick czy mam jakąś inną nazwę użytkownika, której nie kojarzę?
mitbol Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 W takim razie coś jest nie tak, ponieważ nie mogę się zalogować inaczej niż przez facebooka.
Schwefel Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Niedziwne, że nie możesz się zalogować jak podajesz zły login. Prawidłowy to B********
mitbol Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 Dlatego się pytałem czy login i nazwa wyświetlana to to samo... :/ Dzięki za odpowiedź i rozwiązanie mojego problemu. Temat do zamknięcia.
Root Admin Mieciu Napisano 25 Kwietnia 2014 Root Admin Napisano 25 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.