kamasiema1 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam wszystkich posiadam damper manitou 5th element i mam z nim mały problem . Mianowicie niegdzie nie mogę znaleźść tuleji wewnętrznych do tego dampera . Wszędzie są do kupienia tylk zewnętrzne , a mi się zrobił luz na wewnętrznych . Kiedy ruszam damperem na boki wszystko jest ok zero luzów , lez gdy poruszam całym zawieszeniem góra dól to luz jest naprawdę spory . Jeśli ma ktoś jakiś pomysł jak ten luz zniwelować chętnie go wykorzystam , lub jeśli znajdzie po prostu kpl tulejki do mojego dampera . Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Najprościej będzie jak zmierzysz sobie średnice i znajdziesz pasujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Są, proszę : http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Fox-Rear-Shock-DP-Bushes-Also-Fits-Manitou-RockShox-Romic-5th-Element-/171239759666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi