kamasiema1 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Witam wszystkich posiadam damper manitou 5th element i mam z nim mały problem . Mianowicie niegdzie nie mogę znaleźść tuleji wewnętrznych do tego dampera . Wszędzie są do kupienia tylk zewnętrzne , a mi się zrobił luz na wewnętrznych . Kiedy ruszam damperem na boki wszystko jest ok zero luzów , lez gdy poruszam całym zawieszeniem góra dól to luz jest naprawdę spory . Jeśli ma ktoś jakiś pomysł jak ten luz zniwelować chętnie go wykorzystam , lub jeśli znajdzie po prostu kpl tulejki do mojego dampera . Pozdrawiam Kamil Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 Najprościej będzie jak zmierzysz sobie średnice i znajdziesz pasujące. Cytuj
Rulez Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Są, proszę : http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Fox-Rear-Shock-DP-Bushes-Also-Fits-Manitou-RockShox-Romic-5th-Element-/171239759666 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi