Lukas323 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Poszukuje czegos na wyprawy 3-4 tyg po Europie z przedziału cenowego 1300-1800zl. Wiem że to niewiele lecz slszałem o smiałkach robiacych tysiace km na tzw. Marketowych rowerach... na oku mam obecnie Unibike Crossfire GTS 2014 / KELLYS CLIFF 40 SHADOW GOLD 2014 oraz Author Classic. Do tego bagażnik i sakwy crosso Dry x2 30l. Poszukuje opini na temat tych rowerów oraz innych porad dotyczacych tego typu wypraw. Pozdrawiam
robertrobert1 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Osobiście ja bym brał Unibika ze względu na najlepszy osprzęt. Oczywiście nie są to rodzynki podróżnicze ale swoje pociągną. Odnośnie porad o wyprawach to poczytaj moje blogi i posty a w tym temacie znajdziesz mnóstwo informacji.
PjeseczeQ Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Classica gorąco polecam jeśli chodzi o kilkudziesięcio kilometrowe wycieczki w ramach rekreacji + komunikację miejską, ale czy sprawdzi się w dalszych wyprawach - nie wiem, nie używam go do takich celów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.