LUTY123 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Witam mam takie pytanko, konkretnie chcę się upewnić. Mam rowerek coś w stylu Kross sign DS (można zobaczyć w galerii) ma on manetki sram sx4, przerzutki też sx4 (tył do wymiany). Mam go wystawionego na tablicy za 1050zł niby było sporo klientów jednak każdy mieszkał daleko a wolał odebrać osobiście. Do rzeczy dziś kolega zaproponował mi zamianę na jego Kross Sign Fr1 ale on od swojego weźmie do mojego hamulce hydrauliczne od siebie i koła, czyli ja będę miał jego rower na swoich kołach i hamulcach. Jego rower także potrzebuje wymiany przerzutki z tyłu + hak. Jego rower ma tylko takie minusy jak luzy na wahaczu (łożyska do wymiany) i amortyzator z tyłu fabryczna padaczka, olej chyba się wylał i sama sprężynka. Wiec tak mój tata chce żebym jak najszybciej go sprzedał wiec jak dobrze myślę lepiej będzie się zamienić i sprzedać tego Krossa za podobną cenę do mojego ? Co o tym sądzicie zamienić czy nie , opłacalne czy nie ?
Mod Team Puklus Napisano 22 Marca 2014 Mod Team Napisano 22 Marca 2014 Jak sie chcesz bawić W FR to dobra rama które wiele zniesie. policz sobie ile musisz do niego włożyć i czy to sie opłaca. Ja ma tam Duro to nie wiem ... ale wstawiając tam ... jakiś 66 czy 888 można sie bawić
LUTY123 Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Zmień kolegów. kolega w ogóle się nie zna chce się zatrzymać koła te jakie ma a on ma takie same jak ja tylko ma zdarte boki od v-braków, ma tam duro i ja nie chce nim jeździć tylko chodzi mi o sprzedaż czy sprzedam coś takiego w granicach 1000zł. Potrzebuje pieniędzy a swojego nie mogę sprzedać a tamten fr myślę że bym sprzedał bez problemu co o tym myślicie ?
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 W takim stanie to na pewno go nie sprzedaż
LUTY123 Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Wiec lepiej się nie zamieniać tzn myśleliśmy żeby nawet przerzutki kupić razem 2 szt. na allegro bo do tego i do tego ale co do łożysk i dampera, to takie ważne ?
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 Daj se spokój, jak byś go chciał dla siebie to jeszcze jeszcze bo ta rama to taki DiT, Dobra i tania a tak to daj se siana.
LUTY123 Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 jak mój tata ale ok jak tak mówicie to ok myślałem że ktoś prędzej to kupi niż to moje cacko
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 kupić to by i kupił ale nie za tyle ile ty byś chciał
LUTY123 Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 za 1000zł by nikt tego nie kupił ? są po 1700 - 1500zł :/
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Napisano 23 Marca 2014 Ty lepiej ojca słuchaj ... on może sie na rowerach nie zna ale widać ze ogarnięty człowiek są po 1700 - 1500zł :/ Na pewno są i sporo droższe ... ale powiedzmy że Ja tak mowie, ze nikt tego chciał nie będzie. Dlaczego ? bo Ja tak mowie ... nie chce mi sie tłumaczyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.