Pawelekgit Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem rower Kands Maestro rocznik 2013. Wszystko było dobrze do momentu użycia blokady amortyzatoru. zablokowałem amortyzator żeby sprawdzić jak to działa. Po ponownym odblokowaniu blokada nie puściła. amortyzator cały czas jest twardy. Co mam z tym zrobić? To mój pierwszy taki rower, nie mam doświadczenia w naprawach sprzętu tego typu. Czy to się 'wyrobi'? Czy muszę z tym iść do sklepu w którym go kupiłem? wnioskuję że jest to wada fabryczna więc powinni mi to wymienić. Proszę o jakieś rady, pomoc. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam:)
Fenthin Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.