zerom Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witam. W nocy z 22 na 23 z klatki schdowej na ulicy dworcowej skradziono rower Giant revel 3 z roku 2012. Niestety (wiem jestem idiotą) rower nie był niczym przypięty. Zdjęcia roweru z ogłoszenie na tablica.pl gdzie wisiał na sprzedaż. http://tablica.pl/oferta/skradziony-giant-revel-3-2012-CID767-ID5eK7w.html Sprawa zgłoszona na policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Aha szkoda roweru, ja przez swoją głupotę i nie zapięcie roweru straciłem kiedyś spod sklepu jak wszedłem do niego na pół minuty i wyszedłem juz go nie było. Został mi tylko kluczyk od linki na pamiątkę. A linka na rowerze została. Sprawdzaj lombardy, allegro w całości rowery i części. Na wiochach się przyglądaj i w okolicy zwłaszcza. Będę miał na uwadze. Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi