Skocz do zawartości

[Rower] Rozpoznanie, niemiecki zabytek

norbi1818

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
Wydobyłem ostatnio taki oto rower:

https://plus.google.com/114680637523632018105/posts/HGNwrihwTsf

Mam tylko info ze jest on podobno produkcji niemieckiej. Jeżeli ktoś by wiedział co to za model byłbym bardzo wdzięczny. Niestety żadnych naklejek nie posiada.

Czy taka rama nadałaby się pod ostre? Niestety nie jest to stara szosa i podejrzewam że geometria nie za bardzo na to pozwoli.

Pozdrawiam.

Napisano

Mógłbyś skorzystać z jakiejś bardziej ludzkiej pokazywarki.

Nie każdy używa produkty Microsoftu, a u mnie poza niebieską ramką i białym ekranem nic się nie wyświetla.

Napisano

Zmienilem na g+.  mam nadzieje ze dziala.
Mialem pierw na imageshack dawac ale sie okazalo zekomercja na 100% jest i juz nic za darmo robic nie mozna.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hej cały projekt już zakończony. Trochę pracy było a w międzyczasie maturki.  Całość można było zrobić taniej i lepiej ale pierwszy raz podjąłem się takiego czegoś. Pierwsze co wymienię to sztycę na o wiele dłuższą bo mam ponad 190 a rower jest niezbyt duży. Torpedo jest totalnie useless ale tym rowerkiem nie będę dużo jeździł.
Miło jeśli wskażecie jakieś sugestie. Rower zawiśnie prawdopodobnie na ścianie w mym pokoju. Pozdrawiam.

fFKldJE.jpg

QdxSaY9.jpg

pVX7mwt.jpg

Km8vWs4.jpg

YqjGOjU.jpg

1Pa4BR8.jpg

FMDsftW.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...