Sotom Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam. Tak jak w tytule potrzebowałbym kompletu na jesień i zimę oraz myślę i niekiedy na teraz. Chodzi mi o koszulkę, bluzę, długie spodnie, rękawiczki no i bieliznę. Co do kurtki mam w domu prawdziwego softshella wiec nadawałby się? Co moglibyście polecić w cenie do max 700zl aby skompletować to co napisałem? A i warto kupować teraz? Będzie taniej niż w okresie właśnie jesienno zimowym? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Popatrz na Wiggle - niektóre zimowe spodnie są przecenione do 50%, rękawiczki podobnie. Od 50 funtów wysyłka jest za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojcieszko76 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Evanscycle, wczoraj doszla bluza endura mt500 za pol ceny, rewelacja popatrz tam :-) wysylka za darmo jest to fakt jednak przesyłka NIE rejestrowana. Wysłane z mojego Lenovo A3000-H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.