clapton1234 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Sprzedam rower Kross Evado 4.0 z 2014r. Nówka sztuka - jeździłem na nim 2 razy. Powodem sprzedaży jest jak dla mnie zbyt mała rama (M). Specyfikacja roweru: http://www.kross.pl/pl/2014/cross/evado-4-0.Rower posiada gwarancję oraz paragon zakupu. Data wystawienia gwarancji 11.03.2014.Preferuje wyłącznie odbiór osobisty roweru. Cena 1980 zł. Przepraszam ale pomyliłem się, dlatego proszę admina o przeniesienie tego posta do odpowiedniego działu Edytowane 21 Marca 2014 przez clapton1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nosz ja #$%@. Zobaczyłem temat i pomyślałem "O! Nareszcie ktoś wykorzystał ten dział zgodnie z przeznaczeniem i będzie można przeczytać jakąś recenzję roweru, który nie jest Kandsem/Lazaro! Ale fajnie!" A co jest w środku? Załamka. Zły dział. To nie Giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi