Skocz do zawartości
  • 0

Rower crossowy do 1600 zł

Gość Piotr

Pytanie

Gość Piotr
Napisano

Witam

Bardzo proszę o poradę  przy wyborze roweru. W wyniku długiej selekcji wybrałem dwa modele.

Merida crossway 20 V

Kellys Cliff 40

Który będzie lepszym wyborem ?  Może jakieś inne propozycje cross'a do 1600 zł ?

Z góry dziękuję za pomoc.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Bardzo proszę o poradę  przy wyborze roweru. W wyniku długiej selekcji wybrałem dwa modele.

Merida crossway 20 V

Kellys Cliff 40

Który będzie lepszym wyborem ?  Może jakieś inne propozycje cross'a do 1600 zł ?

Z góry dziękuję za pomoc.

Obydwa rowery, które wrzuciłeś mają bardzo słaby osprzęt jak na te pieniądze - lepszym rozwiążaniem byłby np. Lazaro Integral V3 z osprzętem full Alivio.

Napisano

Cóż, trudno się dziwić producentom... Sprzedają rower warty 1000 za 1600 a i tak użytkownicy zadowoleni. Acera, Alivio, co za różnica, ważne, że Giant. Są przecież producenci, którzy za tę cenę mają rowery na wolnobiegu, więc zawsze mogło być gorzej.

Napisano

Tak się składa, że... sprzedam nowy rower Kellys CLIFF 40 SHADOW GOLD model 2014, rama "21, koła "28. Cena katalogowa 1559zł, a ja sprzedam za 1399zł. Rower przyjdzie do mnie 16.05.2014, stan jak ze sklepu, przebieg zerowy. Proponuję zaoszczędzić  160zł i kupić za te pieniądze akcesoria do roweru :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...