gof Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Czesc,kilka dni temu zmienilem kierownice, i nie moge sie oprzec wrazeniu ze jest delikatnie przekrzywiona w jedna strone (nie pisze w ktora zeby nie sugerowac). Niby wymiana kierownicy nijak sie ma do kata mostka wzgledem kola, ale na starej tego nie zauwazylem.Czy jest jakas bardziej fachowa metoda prostowania kierownicy niz na oko? I czy moze mi ktos potwierdzic/zaprzeczyc ze schizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mam wrażenie, że kierownica jest skręcona lekko w lewo w stosunku do płaszczyzny koła, ale może to być złudzenie. Ja zawsze ustawiam "na oko" i jakoś wychodzi, choć niekoniecznie za pierwszym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja wrażenie mam podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No to potwierdziliscie moje podejrzenia. No nic, sprobuje rozkrecic i naprostowac, mam nadzieje ze nie pogorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.