Skocz do zawartości

[Amortyzator] Manitou Sherman 160mm 1/1.8

NeVeR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam 

Dziś pod młotek idzie Manitou Sherman 160mm skoku , sterówka 1.1/8 ,Amortyzator posiada regulacje kompresji powrotu , regulacje skoku oraz regulacje twardości ( nie pamiętam dokładnej nazwy)  sprzedaje bez uszczelek i oleju ponieważ zacząłem go serwisować na nadchodzący sezon ale jednak postanowiłem przesiąść się na coś większego , i nie skończyłem go serwisować więc sprzedaj tak jak jest trzeba również wymienić w nim uszczelniacz od tłumika ( groszowa sprawa ) na tłumiku pojawiły  się nie dawno małe luzy ale w autoryzowanym serwisie manitou doradzili mi żebym to zaklepał i tak zrobiłem i można tak spokojnie jeździć :) Stań oceniam na - bdb z resztą wszystko widać na dokładnych zdj dla bardziej kumatych rodzaj tłumienia dla mnie tpc ale mogę się mylić :) Wszystkie dodatkowe info podam po kontakcie , mogę również podesłać dokładne zdj bebechów amortyzatora ponieważ mam porobione.  Powiedziałem wszystko zgodnie z  prawdą w jakim jest stanie a nie  jak inni piszą " jezdzony po bułki do sklep" ;) 

Preferuję odbiór osobisty , jak najbardziej możliwa wysyłka :) 

Możliwa zamiana za Marzocchi  66  z dopłatą z mojej strony.

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

podaj proszę cenę!

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:
- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione
- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...