qjot23 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Znajomemu skradziono dziś rower - Trek 4500. Warszawa, okolice biurowca Focus, ul. Armii Ludowej 26. Rower miał nowe siodło Specialized Romin Evo Expert i sztycę amortyzowaną Cane Creek. Ktokolwiek ma jakieś informacje to proszę o wiadomość. Edytowane 20 Marca 2014 przez qjot23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 fotka nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Będę miał na oku. Dasz trochę więcej informacji skąd skradziono (w sensie piwnica etc) i czy był czymś zabezpieczony? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MdM Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam,To ja jestem tym znajomym, któremu skradli rower.Ukradli go spod firmy, budynek focus przy Armii Ludowej 26, Warszawa.Rower był zabezpieczony grubą linką, przypięty do barierki przy wyjściu z budynku.numer seryjny:TBI 0415CC1C5740generalnie miał takie elementy jak nowasztyca: cane creek LTsiodło: Romin Evo Expertpedały: Dartmoor Bloody Marryopony: SCHWALBE HURRICANE 26 x 2,00 SemiSlickZ charakterystycznych rzeczy można wymienić porysowaną główkę ramy ponieważ tam woziłem zabezpieczanie oraz bagażnik zamontowany na sztycy. Lekko uszkodzona obudowa manetki od zmiany biegów. Jedna z rurek od hydraulicznych hamulców przymocowana za pomocą zwykłych obejm zaciskowych.Pozdrawiam,Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotom Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A tam niby ochrona jest i codziennie masa rowerów przypiętych ;/ Jak coś kiedyś zobaczę to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ciekawe ze padlo na poczciwego 4500, tam cala halda rowerow, i nie wydaje mi sie by ten trek byl z nich naj ... tak czy siak slabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Bardzo współczuję. Nie zapinajcie rowerów na linki, a przynajmniej takich, bo łachmyta przyjdzie z przecinakiem i przetnie ją w dosłownie jedną sekundę niczym sznurówkę. Nawet jak jest ochrona to nikt się nie kapnie, bo za szybko i nikomu nie przyjdzie do głowy, że rower jest kradziony. Sporo jeżdżę ostatnio i jak coś podobnego zobaczę w okolicach Warszawy to będę krzyczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi