RafalxM Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 chciałbym Was prosić o porady co komponentów do przełajowego kompletu kół. wychodzi mi na to że najsensowniej będzie złożyć z części, bo z gotowców nie mogę znaleźć nic co mi odpowiada, poniżej lista do której prosiłbym o podanie Waszych typów (może np piasty na łożyskach maszynowych ?): - obręcz 622x15 , 32 otwory, kapslowane: Mavic CXP 22 ok 100zł szt. x 2 - piasta przód rozstaw 100mm, CL: Shimano HB R505 ok 70zł - piasta tył rozstaw 130mm , bębenek na kasetę 10s, CL: Shimano FH R505 ok 110zł - szprychy czarne: marka, model, długość, pewnie cieniowane ? - nyple czarne: ? firma? - taśmy ochronne: ? jaka szerokość do takiej szer wewn. obręczy? - namiar na kogoś w okolicach Warszawy komu powierzylibyście zaplecenie kół? z góry dzięki za podpowiedzi.
redbull1 Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 może zadzwon do tego Pana majstra : http://www.velotech.sklepna5.pl/ , składa koła a w tej cenie co chcesz wydać poradzi Ci cos sensownego
RafalxM Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 znam ten 'namiar', aczkolwiek u nich na stronie ta sama obręcz kosztuje 40-50zł więcej może składając kompletne koła liczą inaczej, napiszę pytanie i zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.