DzikiDzinkss Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Witam wszystkich:) Panowie wpadł mi w ręce w/w rower. Nie wiem co to dokładnie za model bo cieżko cokolwiek na ten temat znaleźć. Rower jest bardzo podobny jak nie identyczny jak u kolegi TomekZ tylko ze w niebieskim malowaniu Link http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2850-romany-ad-van-overveld/ Rower jest w stanie dobrym, wiadomo linki itp to przeszłość ale elementy ruchome typu łożyska, piasty, korba chodzą płynnie i nie wykazują jakiegoś wielkiego zużycia. Jak sprawdzić jego rok? No i główne pytanie: Czy da radę z tego coś wyczarować bez jakichś ogromnych nakładów czy lepiej sobie nie zawracać nim głowy i postawić go na przsłowiowy "złom"??? Pozdro
grzegosz Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 jeśli różni się tylko malowaniem, to gratuluję zakupu, bo ten z linku to typowo wyścigowy sprzęt, rury columbusa, aero umiejscowione manetki, uchwyt na numerek startowy, cały osprzęt rewelacyjny...najlepiej jak pokażesz, co Ty masz.
DzikiDzinkss Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 Ogarne fotki to wrzucę bo sam jestem ciekaw cototo jest:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.