rmk83 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Witam, szukam sensownej alternatywy dla chwytów Ergon GP5. Zajeździłem doszczętnie moje obecne chwyty KELLYS Exbone kraton i chcę czegoś co zminimalizuje mi bóle nadgarstków i drętwienie dłoni na długich dystansach. Po przeczytaniu masy opinii wiem, że przy kilkunastogodzinnych jazdach Ergon GP5 są świetne ale cenowo są niestety drogie. Jeśli ktoś używa podobnych chytów z rogami niech podzieli się opinią i da znać co można wybrać w zamian. Ew. osobno chwyty i rogi. Budżet max.150pln. Jeśli nie będzie dobrej alternatywy to zainwestuję w ergony, choć wolałbym przeznaczyć na nie te kilkadziesiąt złotych mniej
Fenthin Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Potrzebujesz aż tak długich rogów? Model GP2 dostaniesz w założonym budżecie bez problemu, GP3 pewnie też do znalezienia.
miskov17 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Przyjdź do cykloturu z gotówką to zrobimy Ci dobry rabat na Ergony I nie polecam tutaj oszczędzać - z naszych i klientów doświadczeń, Ergony zbierają bdb opinie i warto kupić raz a dobrze.
rmk83 Napisano 19 Marca 2014 Autor Napisano 19 Marca 2014 Rogi na 3 palce mnie nie urządzają prz długich dystansach, potrzebuję takich które dadzą mi swobodę zmieniania chwytu w większym stopniu. GP2 miałem w rękach i niestety są za krótkie. Przyjdź do cykloturu z gotówką to zrobimy Ci dobry rabat na Ergony I nie polecam tutaj oszczędzać - z naszych i klientów doświadczeń, Ergony zbierają bdb opinie i warto kupić raz a dobrze. Wiem, że na pewnych rzeczach się nie oszczędza ale zawsze można poszukać alternatywy Pracujesz w cyklotourze a podpis masz z centrumrowerowego Jedna firma?
miskov17 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Jedna spółka:) Ergon zazwyczaj jest krok do przodu w porównaniu z konkurencja, która de facto wcale nie jest tańsza.
wojtasin Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Jak cię nie razi eklektyzm, to kup GP1 i do tego jakieś rogi o dowolnym, wymarzonym kształcie. Chwyty authora z rogami miałem, odradzam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.