kamiljakistam Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Cześc , jakie macie opinie o avid bb7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Wystarczy poszukać na forum. Jest tego trochę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Mam BB7 w dwóch swoich rowerach i oceniam jako bardzo dobre hamulce . Siła hamowania duża, bardzo łatwe w serwisowaniu,łatwa regulacja i ustawianie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiljakistam Napisano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A mieliście doczynienia z hayes mx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ja co prawda zacząłem dopiero śmigać na tarczówkach, wcześniej tylko v-ki ale niestety amortyzator zmusił mnie do tarczy no i padło właśnie na bb7 kupiłem używkę, starszy model wczoraj udało mi się uruchomić rower no i powiem że daje radę nawet na stromych zjazdach nie sądziłem że będzie tak dobrze działał tarcza 160, klamka avid fr5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiljakistam Napisano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Dzięki temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi