rafalek940 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Witam mam pytanie Czy da radę zamiast typowego 27,5 calowego amorka który kosztuje na razie mnóstwo pieniedzy kupić jakiegoś uzywanego sida/foxa/rebe itp gdzie prześwit jest na tyle duzy ze wlozy sie opone max 2,1 i można na tym jezdzic i ścigać się spokojnie ? Proszę o Opinie myślę nad składaniem takiego lub 29 era Ewentualnie jak ktoś tak jedzi to zdjecia itp Poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja przy swoim trekingowym rowerze z kołami 28 cali mam zamontowanego Foxa od kół 26 cali i mieści się koło z oponą 42c . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Czy da radę zamiast typowego 27,5 calowego amorka który kosztuje na razie mnóstwo pieniedzy kupić jakiegoś uzywanego sida/foxa/rebe itp gdzie prześwit jest na tyle duzy ze wlozy sie opone max 2,1 i można na tym jezdzic i ścigać się spokojnie ? A może czasem warto zajrzeć, poszukać trochę na forum, w odnośniki kliknąć i trochę poczytać, zanim się nowy temat założy? http://www.forumrowerowe.org/topic/112481-amortyzatory-650b-dostepne-modele/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.