Skocz do zawartości

[2000] Oferta Kross Level A7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam okazję zakupić całkowicie nowego (prosto z tasmy na gwarancji) Krossa Levela A7.
Teraz chciałbym się popytać doświadczonych rowerzystów, czy Amortyzator RS XC 32 Solo Air będzie ładnie chodzić?
Przerzutka SLX styknie i czy rama nie pęka jak to sądzą inni?

Napisano

Najnowszy rocznik 2014, w przyszłosci kolejne maratony i jezdzenie po laskach, powietrzny XC 32 chyba lepszy od raidona na ktorego sie miałem decydować nie? :D

Szukam jakieś krótkiej, zwięzłej opinii o tym rowerku, nigdzie nie mogę znaleźć prócz "bardzo dobry" .. 

Napisano

Ultralight we wcześniejszych rocznikach lubiło pękać.

Ale za 2k i tak bym brał - po to żeby opchnąć za 3. :D

Powietrzniaki z reguły dobrze działają.

Napisano

Co do kolegów wyżej.

70% mojej drużyny jezdzi na krossach .

Ja mialem a2,a6(2012),a8(2013) teraz mam b3 2014 i NIE NARZEKAM..

Odemnie z drużyny 2 osoby mają a7(2013,14) chyba :) i wszystko ok.

Więc bierz i sie nie przejmuj tymi opiniami ze pękają.Jak coś ma pęknąć to pęknie czy to w krossie czy jakiejś meridzie,corratecu czy innym.

Napisano

Dobra, zdecyduje się na to, nie mam zamiaru wyczynowo na nim jezdzić więc nie powinno nic pęknąc, pozatym od czego jest gwarancja :)
Mam zniżke ponieważ moj przyjaciel tam pracuje i własnymi rękoma je składa, więc ma zniżke "jak dla pracownika" - 60%

Napisano

flaszka nabyta, się wie :)

dziekuje, wiem na co uwazac juz, pozdrawiam wszystkich rowerzystów, szanujcie życie :D

aha! propo amortyzacji tego A7 to Rock Shox XC 32 Solo Air mozna porównywać z Epiconem?

Napisano

Więc bierz i sie nie przejmuj tymi opiniami ze pękają.Jak coś ma pęknąć to pęknie czy to w krossie czy jakiejś meridzie,corratecu czy innym.

Ciekawe

To jakby napisać: bierz samochód X bo jak pada silnik to padnie też i w innych samochodach :) 

Napisano

Ale tego ze jest miękka nie da sie wyeliminować.

Za 2k kupic, nie narzekac i podziękowac koledze.

Napisano

Kranczi, epicon dupy nie urywa muli, ciężko go ustawić aby pracował dobrze. XC32 to ta sama półka, albo nawet lepiej będzie pracować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...