pisar86 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Dzień dobry jestem tu całkiem nowy i nie wiem czy to dobrze że utworzyłem nowy temat, jeśli nie prosze o przeniesienie i łagodny wymiar kary. Zacznę od tego że jeżdżę co jakiś czas do Holandii i przywożę różne rowery, ale tym razem natknąłem się na rower który kupiłem i zastanawia mnie czy ten rower to faktycznie unikat.Rower marki Ranger model Discavery, zrobiony na styl retro, skórzane osłony, hamulec w torpedzie, całość naprawdę w super stanie. Nie potrafię znaleźć nigdzie ile za takie coś można wsiąść. Mam jeszcze kilka rowerów marki Giant o które zapytam później interesuje mnie bardzo ten rower, bo jest naprawdę świetny. Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedz.
Mod Team Maniak Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Napisano 19 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.