Aleksandrasan Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Witam, Poszukuję stosunkowo dobrego roweru w rozsądnej cenie. Zastosowanie: jazda na uczelni i do pracy(10, 20 km), wycieczki przeważnie po asfalcie, ale również po lesie. Moje oczekiwania: dość lekki, "lekka jazda", dość szybki. Możliwości: chciałabym przeznaczyć tak do 1200 zł z pełnym już wyposażeniem. Jakiego rodzaju rowerów powinnam szukać (crossowe, trekingowe, z amortyzatorami, czy bez) ? Mimo iż jestem kobietą nie podobają mi się rowery z typowo damską ramką, jeżdżę dość szybko, więc szukam roweru hmm... którym bym mogła tak jeździć i jeszcze by mnie popędzał (nie wiem jak to ująć), nie szukam roweru miejskiego, holenderskiego.
Mod Team Maniak Napisano 18 Marca 2014 Mod Team Napisano 18 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.