tomekvolvo240 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 witam po rozpadzie Pomorskiego Team MTB nie dałem za wygrana i założyłem grupę jak w temacie.Opracowaliśmy wspólnie logo grupy, oraz koszulki. Celem naszym są wspólne treningi oraz wyjazdy na maratony/XC w północnym regionie i województwach ościennych.Więc krótko i zwięźle szukam 3-4 osób do grupy którzy traktują kolarstwo mtb amatorsko z zacięciem, chcą mieć wyniki, maja wolę walki :-)jeżdżąc w grupie amatorskiej.Najlepiej jeżeli osoby zainteresowane będą pochodziły z dzielnic południowych gdańska, oraz okolic Gdańska, Kowale, Pruszcz Gd. w promieniu kilku kilometrów żeby spokojnie dojechać na miejsce do treningów.Wszelkie pytania proszę kierować na e-mail. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Szefie może zaprezentuj logo albo projekt koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Widzę że pomysł odżył i dobrze! Jak mówiłem ja jestem chętny, posiadam już nowy rower. Jeden minus jak wiesz to jest w moim wypadku dojazd,ale jak coś to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pomysł nie odżył tylko jest wiecznie żywy, zmagamy się z ludźmi o niskim zaangażowaniu i słomianym zapałem. Na tą chwilę można powiedzieć, że sytuacja jest stabilna i pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 jest dobrze i czekamy na chętnych Panowie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trek6000 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Też był bym chętny ale nie wiem czy podołam ;( Jestem z Gdańska Południowego 2-3 km od Kowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 witaj możemy sie umówić w tygodniu pojedziemy sobie do Otomina, spokojnie pokaże gdzie trenuję....później matemblewo w inny dzień...gdzie dokładnie mieszkasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 A jakie tempo trzymacie? a początek na jakiś light tez mógłbym się z Wami wybrać. Potem zobaczy się P.S. Gdańsk Chełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 witaj głównie nastawiamy sie na starty w maratonach i xc śmigamy w matemblewie otomin ale wiadomo zróżnicowanie wiekowe wiec ja mam swoje tempo młodsi swoje. Mamy juz projekt koszulek i rabaty w sklepie rowerowym itp. serwis za free itd. jak coś możemy sie spotkac w tygodniu po 16.30 i dokładnie opowiem o moim celu itp. teamie jak sobie ustalam trening itd. daj znać kiedy możemy na rowery wyskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Można trenować też ze mną np Ci co są z Pruszcza Gd, Tczewa, Pszczółek i bliskich okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dobrze mówisz Krzysiek, teraz tylko chętnych namierzyć z Twoich rejonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 dodam też ze mamy umowę ze sklepem Rock and Road na serwis free dla członków teamu z zakupionymi strojami oraz indywidualne negocjacje na części i akcesoria.Koszulki i spodenki sa w fazie projektowej, cena koszulki to 165 spodenek 169 piszę tu o najdroższych jakie można sobie wybrać są tańsze dostępne 79 pln spodenki 109 np.Jako team tez sa zniżki na starty w maratonach. Czekamy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz8888 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Siemka, byłbym zainteresowany dołączeniem do was, tylko że mam problem z dojazdem na treningi :/ mieszkam w chwaszczynie to jak dojadę gdzieś tam za Gdańsk to już będę zmęczony. Planujecie jeździć gdzieś bliżej Gdyni może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Siemka, byłbym zainteresowany dołączeniem do was, tylko że mam problem z dojazdem na treningi :/ mieszkam w chwaszczynie to jak dojadę gdzieś tam za Gdańsk to już będę zmęczony. Planujecie jeździć gdzieś bliżej Gdyni może? No to witam sąsiada! Miałem ten sam problem co ty, jednak niestety jak ostatnio rozmawiałem z dowódca to nic nie planował w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz8888 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No to może zaczniemy jeździć gdzieś razem, bo ja zawsze sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No to może zaczniemy jeździć gdzieś razem, bo ja zawsze sam Można spróbować podrzuć jakieś swoje linki do endo, stravy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz8888 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mam tylko endomondo: http://www.endomondo.com/profile/8275156 te ostatnie treningi mogą być "błędne" ponieważ zmieniłem telefon i nie działa mi w nim gps za dobrze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shkuli Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Może czasem i ja do was dołączę bo najczęściej jeżdżę sam a widzę że kolega z Chwaszczyna często przez dąbrowę jedzie to może kiedyś się wbiję na wspólny przejazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz8888 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 A to w takim razie zapraszam teraz zaczynam jeździć po tych trasach z Dąbrowa XC, więc masz blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.