Skocz do zawartości

VO2max MTB Team

tomekvolvo240

Rekomendowane odpowiedzi

witam

po rozpadzie Pomorskiego Team MTB nie dałem za wygrana i założyłem grupę jak w temacie.Opracowaliśmy wspólnie logo grupy, oraz koszulki. Celem naszym są wspólne treningi oraz wyjazdy na maratony/XC w północnym regionie i województwach ościennych.Więc krótko i zwięźle szukam 3-4 osób do grupy którzy traktują kolarstwo mtb amatorsko z zacięciem, chcą mieć wyniki, maja wolę walki :-)jeżdżąc w grupie amatorskiej.Najlepiej jeżeli osoby zainteresowane będą pochodziły z dzielnic południowych gdańska, oraz okolic Gdańska, Kowale, Pruszcz Gd. w promieniu kilku kilometrów żeby spokojnie dojechać na miejsce do treningów.Wszelkie pytania proszę kierować na e-mail.

Pozdrawiam

witaj

głównie nastawiamy sie na starty w maratonach i xc śmigamy w matemblewie otomin ale wiadomo zróżnicowanie wiekowe wiec ja mam swoje tempo młodsi swoje. Mamy juz projekt koszulek i rabaty w sklepie rowerowym itp. serwis za free itd.

jak coś możemy sie spotkac w tygodniu po 16.30 i dokładnie opowiem o moim celu itp. teamie jak sobie ustalam trening itd. daj znać kiedy możemy na rowery wyskoczyc

dodam też ze mamy umowę ze sklepem Rock and Road na serwis free dla członków teamu z zakupionymi strojami oraz indywidualne negocjacje na części i akcesoria.Koszulki i spodenki sa w fazie projektowej, cena koszulki to 165 spodenek 169 piszę tu o najdroższych jakie można sobie wybrać są tańsze dostępne  79 pln spodenki 109 np.Jako team tez sa zniżki na starty w maratonach. Czekamy......

• 2 miesiące temu...

Siemka, byłbym zainteresowany dołączeniem do was, tylko że mam problem z dojazdem na treningi :/ mieszkam w chwaszczynie to jak dojadę gdzieś tam za Gdańsk to już będę zmęczony. Planujecie jeździć gdzieś bliżej Gdyni może?

No to witam sąsiada! Miałem ten sam problem co ty, jednak niestety jak ostatnio rozmawiałem z dowódca to nic nie planował w okolicy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...