Skocz do zawartości

[Rower] Kross Level A6 2013 czy 2014

Szkielet13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

XT jest wyższą klasą od SLX - korzyść, o ile rozmiar jest poprawnie dobrany.
AVID elixir 1 - Shimano M446 - ta sama klasa, ja bym raczej wolał M446 

Napisano

Dzięki za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiłeś. A rozmiar czego czy dobrze dobrany? Zastanawia mnie jeszcze dlaczego na allegro droższy jest Avid od Shimano. Czy droższe nie oznacza lepsze? A te przerzutki są mniej więcej w podobnej cenie. Wystraszyłem się że jak to rower na export to mi jakiś badziew wcisnęli! Tylko jest jest jeszcze jeden problem opona jest źle założona na tylnim kole i bardzo bije! Spuściłem powietrze próbowałem ją ponaciągać ale dalej jest to samo! Czytałem żeby posmarować obręcz wewnątrz płynem do naczyń lub mydłem w płynie i dowalić dużo powietrza to powinna wskoczyć. Jak myślicie pomoże czy opona jest krzywa?

Dzięki za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiłeś. A rozmiar czego czy dobrze dobrany? Zastanawia mnie jeszcze dlaczego na allegro droższy jest Avid od Shimano. Czy droższe nie oznacza lepsze? A te przerzutki są mniej więcej w podobnej cenie. Wystraszyłem się że jak to rower na export to mi jakiś badziew wcisnęli! Tylko jest jest jeszcze jeden problem opona jest źle założona na tylnim kole i bardzo bije! Spuściłem powietrze próbowałem ją ponaciągać ale dalej jest to samo! Czytałem żeby posmarować obręcz wewnątrz płynem do naczyń lub mydłem w płynie i dowalić dużo powietrza to powinna wskoczyć. Jak myślicie pomoże czy opona jest krzywa?

Napisano

Manetki - Shimano Alivio M430

Kaseta - Shimano CS-HG-9

Przerzutka to chyba DEORE XT RD-M771

Więc wydaje mi się że dobrze.

Manetki - Shimano Alivio M430

Kaseta - Shimano CS-HG-9

Przerzutka to chyba DEORE XT RD-M771

Więc wydaje mi się że dobrze.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Kupiłem ten rower przedwczoraj jak na razie jest bardzo dobrze jestem bardzo zadowolony dałem za niego 2189 zl plus gratis latarki i licznik . Jutro wyśle ci stronke gdzie to zamawialem . Jest to najtańszy sklep w polsce i rower tej marki możesz serwisować w całej polsce . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...