mrukas Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Witam, jakis czas temu mialem wymieniany licznik Sigma BC1009STS w polskim serwisie. Przyslali mi nowy licznik. Teraz, gdy zaczal sie sezon i pierwsza przejazdzka chcialem zgrac dane z licznika na komputer i tu gryps. Zainstalowalem nowe oprogramowanie Data Center 3.3 i gdy podlaczam licznik to caly czas komunikat: device in sleep mode please press any button to wake the device and then close this messagedodam, ze ze starym licznikiem nie bylo zadnych problemow z komunikacja z komputerem. Co moze byc nie tak i co moge zrobic? Pozdrawiam
vtek Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam, Mam tten sam problem co Ty, czy już wiesz co było lub jest przyczyną?
Exodiss Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Z komunikatu można wywnioskować ze trzeba wzbudzić licznik naciskając przycisk
arekb66 Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Dzień dobry Wszystkim Od jakiegoś czasu na panelu sterowania wyświetla mi się C1, a dzisiaj pokazało się C6 i silnik nie zadziałał. Co oznaczają te komunikaty. Aha jest to rower gazelle innegry z tym większym panelem sterowania. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
vtek Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Z komunikatu można wywnioskować ze trzeba wzbudzić licznik naciskając przycisk Dokładnie, tylko że nawet po przyciśnięciu jednego, dwóch i kilku innych kombinacji nic się nie dzieje. Dioda cały czas świeci kolorem pomarańczowym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.