kazijk Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Witam , kupiłem foxa 36 rc2 za okazyjną cenę , ale amortyzator ma samą oś , a nie ma do niego zacisków . Wie ktoś skąd takie zaciski dostać ? jest możliwość kupienia nowej osi i mieć inny zacisk ? bo w foxach jak patrze to są takie "dwa" zaciski Edytowane 18 Marca 2014 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okiloki Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A zaciski nie są w komplecie z piastami? Ewentualnie np. http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/zaciski-obejmy/zaciski-kol-piast-rowerowych/ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 chodzi o piastę qr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Uściśli najlepiej fotograficznie o który element ci chodzi Bo tak lookam na foty tego fox`a w fotach na google i nie wiem czego ci brakuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 http://interbike.mtbr.com/wp-content/uploads/2010/10/fox36van160.jpg na dole obok osi są takie 2 zaciski , a jam mam samą oś bez takich zacisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 O te półkola ci chodzi? Te co trzymają ośke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 O te półkola ci chodzi? Tutaj widać lepiej: http://www.rowerowysklep.pl/mtb-gorskie-amortyzatory-amortyzator-fox-36-talas-180-rc2-fit-t-o_l_458_11699.html Zacisk do szybkiego montażu. Pewnie dlatego cena okazyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no a jeśli tego nie ma to co mam teraz zrobić ? ośka jest luźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Uderzaj do kolesia co ci to sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no właśnie jest trochę problem , bo nie kupowałem przez allegro , tylko przez forum , wysłał mi paczkę ja zapłaciłem i odebrałem i teraz kontaktu nie ma : ( . Macie jakieś pomysły jakby to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Na tym forum? Ty nie masz żadnego dowodu zakupu tak? Koleś może do ciebie przyjść z policją że masz jego przedmiot, on ma rachunek na tego amorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi