thomasz Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Hej, Mam okazję kupna stalowej klasycznej szosy Basso za ok 300PLN Napęd Ultegra groupset 3x9 Obręcze CXP22 rims Waga ok 9kg Sztyca jest zapieczona (sztyca alu, rama stal) Pytanie czy warto? Była by to moja pierwsza szosa. Chciałbym spróbować szosy i ew. kupić coś konkretnego w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalekD Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 bierz w ciemno... za te pieniądze to nawet do 500pln w ciemno... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dobra rama z kompletnym osprzętem Ultegra za 300 zł? Nawet się nie zastanawiaj. Same podzespoły (jeśli niezajechane) są warte ze 3 razy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jak rozmiar pasuje to bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dzięki za odpowiedzi. Rower został sprzedany dziś rano więc spóźniłem się o parę godzin ;/ temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.