Erpegis Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Witam, od dwóch godzin jestem dumnym posiadaczem roweru Giant Tourer CS1 XL, i mam proste pytanie - jak tam włączać i załączać światło tylne? Samo mi się wyłączyło po nieaktywności, nie widzę żadnego przełącznika. Jeśli trzeba, mogę zrobić i przesłać zdjęcie lampki.
MarcinGoluch Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Jeżeli dobrze kojarzę to włącznik znajduje sie z tyłu przedniej lampki i urucbamia równocześnie przód i tył. Masz Tourera na oświetleniu Lumotec?
MarcinGoluch Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Trelock jak dobrze kojarzę był w modelach 2013, w obecnych jest Lumotec. Mam CS1 w salonie ale to jutro do południa fizycznie sprawdze jak sie uruchamia. Na 99% jeden włącznik w Lumotecu lub przekręcany tył w ubieglorocznym Trelocku.
zekker Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 A jak się włączy przednią i zakręci kołem, to tył się nie włącza?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.